مربا جزو جدانشدنی سفره صبحانه ما ایرانی هاست و مربای به جزو خوشمزه ترین و خوشرنگ ترین و خوش عطر ترین مرباهاست.پاییز فصل درست کردن این مرباست.درست کردنش خیلی راحته ولی برای اینکه بعد مدتی شکرک یا کپک نزنه و رنگش خوشرنگ بشه و بافتش هم سفت نشه حتما باید چند نکته را رعایت کنید.تمام این نکات در این ویدئو کامل آموزش داده شده. مربا به مربای به مربای-به مربای.به مربا به مربا-به مربای به خانگی مربای به خونگی طرز تهیه مربای به طرز-تهیه-مربای-به طرز تهیه مربای به خوشرنگ خانگی طرز تهیه مربای به خوشرنگ خونگی طرز تهیه مربای به بدون شکرک یا کپک زدن طرز تهیه مربای به با ماندگاری بالا طرز تهیه مربای به خونگی با ماندگاری زیاد نحوه درست کردن مربای به نحوه درست کردن مربای به با ماندگاری بالا نحوه درست کردن مربای به خونگی نحوه درست کردن مربای به بدون شکرک یا کپک زدن روش درست کردن مربای به درست کردن مربای به خانگی مربای زرشک آموزش مربای به خونگی آموزش مربای به خانگی آموزش مربای به با تمام نکات آموزش مربای به با تمام فوت و فن هاش نحوه درست کردن مربای به با تمام نکات نحوه درست کردن مربای به خوشرنگ نحوه پخت