مربای به با گردو یکی از مربا های بسیار خوشمره و خوشرنگ ایرانی می باشد که می توانید با پوست و بدون پوست به روش های مختلف خرد کنید و یک مربای فوق العاده با گردو تهیه کنید. این مربا بسیار خوشرنگ و غلیظ می باشد و به واسطه داشتن گردو یک صبحانه مقوی و خوش طعم است که می توانید همزمان با رسیدن به این مربا را تهیه کنید. مواد لازم : میوه به: ۵۰۰ گرم شکر : ۳۵۰ گرم (اگر به های شما ترش هست شکر را برابر بریزید) آب : ۳ تا ۴ لیوان دسته دار فرانسوی هل : ۵ عدد گلاب : ۱ قاشق غذاخوری آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری گردو : ۴۰۰ گرم ۰۰:۰۰مقدمه ۰۰:۱۵شستن و خرد کردن به ۰۰:۳۳راز کیفیت مربا ۰۱:۱۳اضافه کردن شکر و میزان استاندار آن ۰۱:۳۱راز اصلی خوشرنگ شدن مربای به ۰۱:۴۸راز عطر بی نظیر مربای به ۰۲:۰۰نکات مهم پخت مربا ۰۲:۱۸راز کپک نزدن مربا ۰۲:۲۸میزان و زمان اضافه کردن گردو ۰۲:۴۵چگونه تست غلظت گرفتن ۰۳:۰۰آماده شدن یه مربای خوش طعم و رنگ مربا مربا-گردو گردو مربا-به مربای-به مربا-مجلسی مربای-به-طرز-تهیه طرز-تهیه-مربای-به-مجلسی طرز-تهیه-مربا روش-تهیه-مربای-بهی طرز-تهیه-مربای-به-خوشمزه آموزش-مربای-بهی