با جوشاندن بیش از اندازه شیر، مشکل گوارشی برایتان ایجاد خواهد شد. بهتر است تنها شیر را به مدت ۶ دقیقه بجوشانید تا میزان کمتری از کلسیم آن از بین برود ، خیلی مهم اگر شیر فاسد باشد و یا به اصطلاح ترش شده باشد، می توانید با جوشاندن آن به این مساله پی ببرید. شیر فاسد پس از جوشاندن خودش را گرفته و حالتی ژله ای به خودش می گیرد که این حالت دلمه شدن، بیانگر فاسد بودن شیر است. بلافاصله بعد از اینکه متوجه ناسالم بودن شیر شدید، آن را دور بریزید. اگر میخواهید زمان جوشاندن، شیر محلی سر نرود و روی اجاق گاز را کثیف نکند، باید ظرف مناسب را انتخاب کنید. به طور کلی سطح شیر نباید به لبه ظرف نزدیک باشد و باید بعد از ریختن شیر در ظرف، حداقل 10 سانتیمتر از ظرف خالی بماند. مهمترین دلیلی که باید شیر را بجوشانید، از بین بردن باکتریها می باشد که باعث بیماری میشود. در صورتی که گاو به یک بیماری خاص مثل تب مالت مبتلا باشد، شیر نجوشانده آن باعث ابتلا انسان به این بیماری میشود. ممنونم از همراهی تون