آماده سازی مواد اولیه: پیازچه خردشده : 2/1 قاشق غذاخوری جعفری ساطوری شده: 2/1 قاشق غذاخوری سیر له شده :یک حبه تخم مرغ زده شده :یک عدد کوچک آرد سفید :1پیمانه نان سفید خشک: 4/1 پیمانه سینه مرغ بدون پوست و استخوان : 2 عدد نصف شده نمک و فلفل : به مقدار لازم کره : 2/1 قاشق غذاخوری روغن مایع : 2/1 قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا سینه ها را نصف کرده و استخوان پوست آن را جدا کنید. سپس شسته و بعد از خشک شدن داخل یک پلاستیک قرار دهید و با گوشت کوب بکوبید تا نازک و پهن شود. در این فاصله پیازچه و جعفری را خرد کرده و سیر را رنده کرده و با هم مخلوط نمایید تخم مرغ و آب را در کاسه ای هم بزنید تا با هم مخلوط شوند، نان را هم خرد کرده و در ظرف دیگری بریزید. سینه های مرغ را بعد از کوبیدن روی یک سطح صاف پهن کنید و روی آن ها از مخلوط پیازچه و جعفری بریزید. کره را به چهار قسمت برش زده و روی گوشت ها قرار دهید، سپس آن را رول کرده و روی کره را بخوبی بپوشانید. تابه ای را روی حرارت قرار داده و کره بریزید تا داغ شود. هر رول گوشت را ابتدا در آرد سفید بغلطانید ، سپس در تخم مرغ فرو کرده و در آخر به خرده نان آغشته کنید