بلانچ کردن لوبیا سبز/ آموزش بلانچ کردن اصولی با ماندگاری بالا/ آشپزی cooking بلانچ به معنی شوک وارد کردن به مواد غذایی برای غیر فعال کردن آنزیم هایی است که باعث فساد و خراب شدن سبزیجات می شود. بلانچ کردن باعث می شود سبزیجات خاصیت، تردی، مزه و رنگ خود را حفظ کنند. از کانال بافتنی من دیدن کنید: ===== اگر از آموزش آشپزی من لذت بردید فراموش نکنید: عضو کانال شوید. لایک کنید. (زنگوله)نوتیفیکشین ها را فعال کنید تا وقتی ویدئو جدیدی را در اینجا در کانال پست میکنم مطلع شوید. نظر خود را کامنت کنید. ===== بلانچ-کردن-لوبیا-سبز فریز-کردن-لوبیا-سبز بلانچ-کردن بلانچ-کردن-سبزیجات بلانچ-كردن-لوبيا-سبز بلانچ-کردن-باقالی روش-بلانچ-کردن-لوبیا-سبز طرز-بلانچ-کردن-لوبیا-سبز آموزش-بلانچ-کردن-لوبیا-سبز طرز-فریز-کردن-لوبیا-سبز لوبیا-سبز آموزش-بلانچ-کردن