سلام اینبار دستور یه نان محلی رو گذاشتم که در منطقه ما خیلی طرفدار داره نوعی تافتون میباشد که حجیم تر وبا مواد طعم دهنده در خراسان جنوبی معروف به کماج یا غلیفی ست مواد لازم :یه لیوان شیر سه لیوان آرد نانوایی کمی نمک یه قاشق مرباخوری خمیر مایه دوقاشق شکر دوقاشق روغن کمی شوید خشک شده زرد چوبه کمی زنجبیل کمی دارچین طرز تهیه :مواد خشک را باهم مخلوط کرده وشیر را وسط آن می ریزیم خمیر می کنیم خوب ورز می دهیم بعد از استراحت در فر یا کیک پز یا قابلمه با دمکنی می پزیم نان مجلی تافتون کماج غلیفی نان سنتی نان حجیم خراسان جنوبی بشرویه طببعت گردی اشپزی در طبیعت باغ خونه باغ