امروز یکی از خوشمزهترین نونهایی که در زندگیم خوردم رو درست کردم. عطر و بوی این نون منو میبره به دوران بچگیم، زمانی که مادربزرگم در خانه ییلاقی خودش برای صبحانه از این نونها میپخت و ما صبح زود با عطر دلچسب این نون خوشمزه از خواب بیدار میشدیم. ترکیب اصلی این نون محلی، آرد گندم و ماست چکیده هست که در خوشمزه شدنش نقش مهمی داره. در گذشته افرادی که تنور نداشتند به این روش نون میپختند که به آن ((سَر تَش بُن تَش)) می گوییند، یعنی گرما دادن از زیر و رو. این نون در کنار یک چای هیزمی و پنیر محلی بسیار دلچسب و لذتبخشه.