در ایران ترشیها جزو مزههای کنار غذا هستن که انواع مختلفی دارن، یکی از ترشیهایی که در منطقه ما درست می شود، ترشی بادمجان شکم پر است که درست کردنش نیازمند دقت و ظرافت است. این ترشی ظاهر خیلی جذابی دارد و مثل یک اثر هنری روی سفره ها می درخشد، به همین دلیل در مجالس و جشنها این ترشی رو کنار غذاهای مجلسی سرو میکنند. این ترشی به دلیل استفاده از سبزیهای متنوع و معطر، یک ترکیب بسیار خوشمزه است. چون بادمجان مورد استفاده در این ترشی پخته شده است، این ترشی پس از یک روز قابل سرو می باشد. مواد لازم: 9 لیتر سرکه سفید 6 کیلو بادمجان 1.5 کیلو سبزیجات شامل: چوچاق، ترخون، مرزه، برگ کرفس، ریحون سبز، ریحون بنفش و نعنا 5 عدد هویج متوسط 6 بوته سیر کوچک فلفل تند به مقدار دلخواه 6 قاشق غذاخوری نمک 3 قاشق غذاخوری سیاه دانه 3 قاشق غذا خوری گلپر خوشحال میشویم تا نظرات شما را در مورد ویدیوهایمان بدانیم ️ما را در شبکه های اجتماعی دیگر دنبال کنید: ️ درباره ما: من میجان هستم یک دختر روستایی که در طبیعت بکر شمالِ ایران زندگی میکنه تو این کانال میخوام تورو با حال و هوای زندگی روستایی آشنا کنم، تا ببینی