ترشی انار و لبو یکی از انواع ترشی های خوشمزه ایرانی است که با مواد متنوعی تهیه می شود پیشنهاد میکنم این ترشی را امتحان کنید مواد لازم لبو ۲ عدد انار قرمز دون شده ۲ لیوان سرکه سفید به مقدار کافی نبات ۲ تکه متوسط نمک ۱ قاشق عذاخوری سر خالی پودر تخم گشنیز ۱ قاشق چایخوری فلفل تند ۲ عدد سلیقه ای می باشد مرحله اول: ابتدا چغندرها (لبو) را تمیز کرده و خوب بشویید. سپس لبوها را با پوست در قابلمهای مناسب ریخته و مقداری آب اضافه کنید. سطح آب باید 2 بند انگشت بالاتر از لبوها باشد. بعد از پخت لبوها را داخل یک آبکش بریزید. کمی آب سرد روی آنها بگیرید و اجازه دهید خنک شوند. دوباره سراغ لبوها بروید و آنها را به آرامی پوست بگیرید. سپس به ابعاد دلخواه برش زده یا با اشکال مختلف قالب بزنید. حالا برشهای لبو و انار را داخل یک ظرف شیشهای استریل و خشک بریزید و ترکیب سرکه را به آن اضافه کنید. در نهایت نبات برای گرفتن تیزی سرکه و پودر تخم گشنیز برای عطر بی نظیر درب ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت 1 هفته در جایی خشک و خنک قرار دهید تا ترشی شما برسد ترشی-لبو انار لبو ترشی-انار ترشی-انار-ولب