ترشی فلفل کبابی یکی از چاشنیهای خوشمزه و تند است که به راحتی در خانه تهیه میشود و میتواند به انواع غذاها طعمی بینظیر ببخشد. در این ویدیو، طرز تهیه ترشی فلفل کبابی را به شما آموزش میدهیم تا بتوانید از این چاشنی خوشمزه و سالم لذت ببرید. مواد لازم: ۵۰۰ گرم فلفل کبابی (سبز، قرمز یا ترکیبی) ۳ پیمانه سرکه سفید ۱ پیمانه آب ۱/۲ پیمانه شکر ۱ قاشق غذاخوری نمک ۴ حبه سیر، خرد شده ۱ قاشق چایخوری دانههای فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری دانههای گشنیز چند شاخه جعفری تازه (اختیاری) چند برگ بو (اختیاری) طرز تهیه: ابتدا فلفلهای کبابی را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را به صورت طولی نصف کنید و دانههای آنها را خارج کنید. در یک قابلمه بزرگ، سرکه سفید، آب، شکر و نمک را مخلوط کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا به جوش بیاید. وقتی مخلوط به جوش آمد، حرارت را کم کنید و سیر خرد شده، دانههای فلفل سیاه، دانههای گشنیز و برگ بو را به قابلمه اضافه کنید. فلفلهای کبابی را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید به مدت ۵-۷ دقیقه بجوشد تا کمی نرم شوند. ترشی فلفل کبابی را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک