زیتون پروده یک مخلفاته که در کنار غذاهای چرب و گوشتی بسیار لذتبخشه. به نظر من این ترکیب لذیذ نشان دهنده خلاقیت مردم شهر زیبای رودباره هستش. شهر رودبار یکی از شهرهای زیبای شمال ایرانه، این شهر مملو از درختان زیتونه و مردم این منطقه محصولات خلاقانه ای با زیتون درست می کنند به همین دلیل این شهر به شهر زیتون معروفه. مردم رودبار برای درست کردن زیتون پرورده اول زیتون های تازه چیده شده رو در آب و نمک میگذارند تا تلخی زیتون گرفته بشه. بعد از اینکه تلخیش از بین رفت اون رو با ترکیباتی مثل گردو و رب انار و سبزیهای معطر محلی مخلوط میکنن، و در نتیجه شما با یک طعم باورنکردنی روبه رو میشید. مواد لازم برای هر کیلو گرم زیتون پرورده: ۲۵۰ گرم مغز گردو ۵۰ گرم چوچاق (زولنگ) ۵۰ گرم نعنا ۳ حبه سیر ۲ قاشق غذا خوری رب انار ۱ قاشق غذا خوری رب آلوچه ۱ قاشق غذا خوری گلپر ۱ لیوان آب انار نمک به مقدار دلخواه

زیتون پرورده زیتون آشپزی روستایی رورال کوزین Rural Cuisine

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 13:35