حالا که زمستون اومده و هوا سرد شده، باید سعی کنیم غذاهایی رو‌مصرف کنیم که انرژی بدنمون رو به خوبی تامین کنه. این غذایی که درست کردم اسمش جغوربغوره که تو بعضی از مناطق شمالی ایران این غذا رو به اسم واویشکا میشناسن و یه غذای خیابونی به حساب میاد و خیلی هم طرفدار داره. جغوربغور از سرخ کردن جیگر سیاه، جیگر سفید، دل و قلوه گوسفند به همراه پیاز فراوان و گوجه در روغن چربی گوسفند درست میشه که عطر و طعم فوق‌العاده‌ای داره، جوری که عطرش تو‌ کُل روستا میپیچه،‌‌ تاحالا این غذارو تست کردین؟

آشپزی روستایی زندگی روستایی جغوربغور آشپزی Rural Cuisine

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 20:31