طرز تهيه ميرزاقاسمي مجلسي میرزا قاسمی یک پیش غذای ایرانی است که توسط مردمان شمال کشور طبخ می شود و در کشور های دیگر آن را به نام دیپ بادمجان ایرانی معرفی می کنند و آن را در کنار برنج ایرانی ، ماست و سبزی خوردن سرو می کنند. این غذای خوشمزه با بادمجان کباب شده و سیر تهیه می شود و به همین دلیل طعمی دودی دارد. میرزا قاسمی بیشتر در گیلان و دیگر شهرها با برنج سرو می شود ولی با نان تازه نیز بسیار لذیذ است. مواد لازم براي ميرزا قاسمي بادمجان ٤ عدد گوجه فرنگي ٣ عدد تخم مرغ ٢-٣ عدد ٢حبه سير نمك و فلفل و زردچوبه