تو روزگاری که سپری می شه همه غذاهای قدیمیمون تحت تاثیر مواد های اولیه قرار گرفته و سبک آشپزی بسیار تغییر کرده. در گذشته مرغ مجلسی، خورشت قیمه، آبگوشت و خیلی از غذاهای دیگه با چاشنی های زرد رنگ، روغن های طبیعی حیوانی و گوشت گوسفندی تهیه می شد. اما امروز بسیاری از این غذاها با استفاده از روغن های گیاهی و رب گوجه و گوشت گوساله طعم و عطر اصلی خودشون رو از دست دادن. اما کهن سالان زیر بار این تغییرات نمیرن و من می تونم به عنوان یک آشپز شهادت بدم که چیزی که به سبک قدیم پخته می شد قابل مقایسه با این غذاهای که امروز می خوریم نیست. امروز خورشت قیمه رو به سبک قدیم به همراه بابا حسن پختیم امیدوارم شما عزیزان هم لذت ببرید . . . . . بابا-حسن معراج قیمه خورشت-قیمه