خوردن کیک در کنار چای و قهوه همیشه یه عصرانه لذت بخش و دوست داشتنیه من امروز می خوام بهتون یه کیک ویژه با موز آموزش بدم که علاوه بر طعم عالیش بافت اسفنجی و خیلی نرمی داره که همه رو عاشق خودش می کنه. کیک موز امروز به آسونی درست میشه و فقط کافیه مواد اولیش رو تهیه کنید و با هم مخلوط کنید بزارید تو فر و تمام. بهتون قول می دم هرکی کیک موز که امروز بهتون آموزش میدم رو بخوره عاشق طعم عالیش میشه و دستور پختش رو ازتون می پرسه. حتما کیک موز به روش من رو بپزید و نظرتون رو راجب طعم و بافت عالیش برام کامنت کنید. طرز تهیه کیک موز خانگی با بافت اسفنجی به روش شیدا intro <a href=' '>00:00</a> تخم مرغ: 3 عدد <a href=' '>00:14</a> کره: 100 گرم <a href=' '>00:21</a> شکر: 1/2 پیمانه <a href=' '>00:28</a> آرد شیرینی پزی: 1 پیمانه <a href=' '>00:34</a> وانیل: 1/2 قاشق چای خوری <a href=' '>00:35</a> بیکینگ پودر: 1 قاشق چای خوری <a href=' '>00:36</a> موز <a href=' '>00:48</a> کیک کیک-موز