بعضی وقت اونقدر سرتون ممکنه شلوغ باشه که زمان کافی برای درست کردن یه شام حسابی رو نداشته باشین و بخواین تو کمترین زمان ممکن خوشمزه ترین غذا رو ببپزین. امروز می خوام یه رسپی متفاوت از کوکو بهتون یاد بدم تا از طعمش لذت ببرین. کوکو ای که امروز بهتون آموزش می دم طعم فوق العاده شگفت انگیزی داره و یه شامل کامل و خوشمزه رو تجربه می کنید. طرز تهیه کوکو سیب زمینی با کنجد به روش شیدا: intro <a href=' '>00:00</a> سیب زمینی: 500 گرم <a href=' '>00:21</a> پیاز: 150 گرم <a href=' '>00:29</a> کنجد: 2 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:44</a> ادویه ها شامل نمک، فلفل، زردچوبه، دارچین <a href=' '>00:45</a> تخم مرغ: 2 عدد <a href=' '>00:47</a> روغن مایع <a href=' '>01:01</a> آشپزی کوکو آشپزی-خانگی