جذاب ترين املت قارچ دنيا بهم بگو املت قارچ دوست دارى؟؟ يك نكته جالب هم اينجا در مورد قارچ بگم كه يك گونه اى از گوزن ها هستند كه با خوردن قارچ خاصى، سطح انرژى شون به طرز عجيبى بالا ميره و يك نظريه اى هست كه ميگه افسانه ى گوزن هاى پرنده ى سانتا از اين قارچ ها نشات گرفته جالب بود؟ خلاصه رسپى پياز ١ قارچ ٦-٨ شويد ١/٢ ليوان كره ١ ق غ سركه سفيد (اصل رسپى با شراب سفيد مى باشد) ٢ ق غ بالزاميك ١ ق غ خامه ١/٢ ليوان نمك فلفل پنير ماتزارلا ١/٢ ليوان پيازچه ١ تخم مرغ ٣ پياز خرد شده را در كره تفت دهيد. اسلايس هاى قارچ را اضافه كنيد و تفت دهيد. سركه سفيد، بالزاميك، خامه، نمك، فلفل و شويد را اضافه كنيد و ٥-٧ دقيقه بگذاريد با هم تركيب شوند. (نشست و برخاست) تخم مرغ ها رابا نمك فلفل و يك كرچولو شويد بزنيد. كف تابه چند اسلايس قارچ بچينيد تا در كره سرخ شود. تخم مرغ همزده را روى قارچ ها بريزيد تا روى حرارت متوسط خودش را بگيرد. پنير و مخلوط قارچ و شويد را وسط املت قرار دهيد و تا بزنيد. داغ و داغ با پيازچه سرو كنيد. نوش نوش جانتون Recipe summary Onion 1 Sliced mushroom 1 cup Dill 1/2 cup Crea