طرز تهیه شیرینی های سرخ کردنی مارپیچی 250 گرم (1 1/2 فنجان) بلغور 250 گرم (1 1/2 فنجان) آرد 1 1/2 قاشق غذاخوری شکر 500 میلی لیتر (2 فنجان) شیر 7 گرم مخمر خشک پوست 1 لیمو آب 1 پرتقال 1/3 قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه شیرینی های سرخ کردنی مارپیچی 250 گرم (1 1/2 فنجان) بلغور 250 گرم (1 1/2 فنجان) آرد 1 1/2 قاشق غذاخوری شکر 500 میلی لیتر (2 فنجان) شیر 7 گرم مخمر خشک پوست 1 لیمو آب 1 پرتقال 1/3 قاشق چایخوری نمک