هم لذت يك سوپ سوپرخوشمزه، هم سلامتى چى از اين بهتر بهم بگو سوپ شام حساب ميشه يا نميشه خلاصه رسپى سوپ سير ايتاليايى پياز ١ تره فرنگى ١ (يا پيازچه ٨-١٠) روغن زيتون ٣ ق غ سير يك بته آويشن ١ ق چ سيب زمينى ٢ نمك فلفل سياه ١ ق چ عصاره مرغ ٧ ليوان خامه ١/٢ ليوان نان پيتا ١ جعفرى ١/٢ ليوان پياز خرد شده را در ٢ ق غ روغن تفت دهيد بعد از ٥-٧ دقيقه تره فرنگى يا پيازچه خرد شده را اضافه كنيد. بعد از ٣-٥ دقيقه سير خرد شده را اضافه كنيد. آويشن بپاشيد. سيب زمينى نگينى را هم به همراه عصاره مرغ اضافه كنيد و هم بزنيد و براى ٢٥ دقيقه در ظرف را ببنديد تا روى حرارت ملايم بپزد. نصف يا كل سوپ را داخل ميكسر بريزيد. خامه اضافه كنيد. كامل هم بزنيد و با جعفرى و نان پيتا سرخ شده سرو كنيد. نوش نوش جانتون نكته. عزيزان گياهخوار مى توانتد عصاره ى سيزيجات را جايگزين عصاره ى مرغ كنند. Recipe summary Italian garlic soup Onion 1 Leek 1/ green onion 10 Olive oil 3 tbsp Clove 10-12 Thyme 1 tsp Potatoes 2 Chicken stock 7 cups Salt Black Pepper Cream 1/2 cup Pita bread 1 Parsley 1/2 cup Instructi