اموزش کوفته تبریزی/ کوفته / اشپزی مواد لازم سینه مرغ کامل سیب زمینی پخته شده ۲ عدد متوسط سیب زمینی متوسط ۱ عدد با پوست و ۱ عدد بدون پوست(داخل سس) پیاز ۱ عدد بزرگ برای سس پیاز ۲ عدد متوسط برای داخل کوفته پیاز ۱ عدد متوسط برای مواد مغذی کوفته گوجه فرنگی ۲ عدد بدون پوست برنج نیم پز ۲ ق غ لپه نیم پز ۱۰۰ گرم آرد نخود ۱ ق غ سبزی معطر ۲ ق غ مواد میانی کوفته ( اختیاری)شامل: تخم مرغ آب پز، زرشک، پیازداغ و گردو رب گوجه فرنگی به مقدار لازم زردچوبه،فلفل قرمز و نمک به مقدار لازم آب جوش ================ بخش بندی ویدئو مقدمه ۰۰:۰۰ مواد لازم کوفته تبریزی 00:25 چرخ کردن مواد کوفته 01:26 ورز دادن کوفته 02:30 مواد میانی کوفته 02:48 سس کوفته 03:35 افزودن سیب زمینی 04:40 افزودن آب جوش 04:55 شکل دادن کوفته ها 05:20 نحوه نگهداری کوفته خام در فریزر 06:36 افزودن کوفته ها داخل سس 07:05 کوفته تبریزی/ کشیدن داخل ظرف سرو 07:58 =============== نحوه خشک کردن سبزی کوفته تبریزی =============== کوفته-تبریزی کوفته کوفته-تبریزی-اصل اشپزی آشپزی طرز-تهیه-کوفته-تبریزی کوفته-تبریزی-بزرگ کوفته-تبریزی-مجلسی آموزش-