من قصد دارم یک دستور خوشمزه و سالم ترکی برای سوپ عدس قرمز را با شما به اشتراک بگذارم. این دستور غذایی سرشار از طعم و مواد مغذی است و برای افطار ماه رمضان یا یک غذای سریع و آسان بسیار مناسب است. عناصر: دو فنجان عدس قرمز (400 گرم) آب برای خیساندن پیاز یک عدد (150 گرم) هویج یک عدد (60 گرم) یک عدد سیب زمینی (180 گرم) دو حبه سیر (17 گرم) دو عدد گوجه فرنگی متوسط (180 گرم) دو قاشق غذاخوری روغن زیتون یک قاشق غذاخوری نعناع خشک یک قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری نصف قاشق چایخوری زردچوبه آبگوشت سبزیجات (15 گرم؟ نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن 8 فنجان آب گرم دو قاشق غذاخوری کره (30 گرم) دستورالعمل گام به گام: با شستن عدس قرمز در آب سرد شروع کنید تا آب شفاف شود. سپس عدس ها را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. در حالی که عدس در حال خیس خوردن است، سبزیجات را آماده کنید. پیاز، هویج و سیب زمینی را پوست گرفته و خرد کنید. سیر را پوست بگیرید و له کنید. در یک قابلمه بزرگ، 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز خرد شده را اضافه کنید و تفت دهید تا کاراملی و قهوه ای طلا