آبگوشت یا دیزی یکی از خوراکی های سنتی ایرانی شامل گوشت ، دنبه گوسفند ، پیاز ، سیبزمینی ، گوجه فرنگی (یا رب گوجه فرنگی) ، نخود و لوبیا است که در دو مرحله میل می شود ، اول آب آن را با تکههای نان یا تردید میل می کنند و بقیه مواد را نیز با گوشت کوب کاملاً کوبیده یا نکوبیده با نان ، پیاز و چاشنی مانند ترشی و سبزی خوردن میخورند که به گوشت کوبیده مشهور است. مواد لازم گوشت آبگوشتی ۴۰۰ گرم نخود نصف پیمانه لوبیا سفید نصف پیمانه پیاز یک عدد درشت سیب زمینی دو عدد متوسط گوجه فرنگی رنده شده سه عدد مغز دو عدد لیموی عمانی زردچوبه ، فلفل سیاه ، رب گوجه فرنگی ،نمک و نعناع داغ