ته-چین-فیروزکوهی مواد لازم: گوشت گوسفندی ۱ کیلو پیاز ۱ عدد سیر ۲ حبه نمک،فلفل، زردچوبه، دارچین به میزان لازم آب ۲ لیوان برنج ۳ لیوان سبزی پلویی خشک نصف لیوان(تره،جعفری، گشنیز، شنبلیله، شوید) سیب زمینی برای ته دیگ زعفران به میزان لازم آلو بخارا ۱ مشت لبو خام ۱ عدد طرز تهیه: داخل تابه، پیاز خلالی شده بریزید.گوشت ،سیر،نمک و ادویه ها را اضافه کنید. دو لیوان آب بریزید. در تابه را بزارید و به مدت ۱ ساعت بپزید تا نیم پز بشه. داخل قابلمه آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج را اضافه کنید. بعداز ۳ دقیقه برنج را آبکشی کنید. در واقع برنج را زنده تر آبکشی کنید،چون میخواهیم موقع دم کشیدن برنج،از آب گوشت استفاده کنیم.اگربرنج را نرم آبکشی کنید،شفته میشود.یک دقیقه قبل آبکشی، سبزی خشک اضافه کنید. داخل قابلمه روغن بیشتری بریزید.مقداری زعفران بریزید.سیب زمینی ورقه ای بزارید. نصف از برنج آبکشی بریزید.گوشت نیم پز شده را بزارید. روی گوشت نمک بریزید.آلو بخارا و لبوی خام حلقه ای شده را بزارید. مابقی برنج را روش بریزید. به اندازه ۱ لیوان از آبگوشت، روی برنج بریزید. اگر تمایل داشتید