آموزش سوسیس آلمانی رو یاد بگیر این سوسیس سالم، آسان و بدون نگه دارنده است و کاملا شبیه نوع بازاری است. بپز و لذت ببر. سوسیس آلمانی : مواد لازم سینه مرغ ۵۰۰ گرم سیر۲-۳ حبه تخم مرغ ۱ عدد آرد سفید ۱ پیمانه سرخالی شیرخشک ۲ ق غ سر پر گلوتن ۱ ق س آب سرد و یخ ۹ ق غ روغن ۵ ق غ اسانس دود ۱۵ قطره ( اختیاری ) پنیر پستوی لبو ۵۰ گرم (برای صورتی شدن رنگ سوسیس استفاده میشه که باید همون اول با مرغ چرخ بشه) پنیر ورقه ای لازانیا ۳-۴ ورق برای لطیف شدنش رول سوسیس آلمانی ادویه ها نمک ۲ ق چ پودر سیر ۱ ق چ آویشن ۱/۲ ق چ فلفل سفید ۱/۲ ق چ هل ۱/۲ ق چ زنجفیل ۱/۴ ق چ ریشه جوز ۱/۴ ق چ میخک ۱/۸ ق چ پودر خردل ۱/۴ ق چ زنیان ۱/۴ ق چ تخم گشنیز ۱/۴ ق چ پاپریکا ۱/۴ ق چ فلفل قرمز ۱/۲ ق چ پودر پیاز ۱ ق چ ادویه گوجه ای ۱ ق چ ادویه گراماسالا ( اختیاری ) ۱ ق چ طرز تهیه سینه مرغ را به همراه پنیر پستو لبو و سیر یا با غذاساز یا با چرخ گوشت به خوبی چرخ میکنیم تا تمام تانگوم های سینه مرغ پاره بشه. سپس شیرخشک ، گلوتن و آب یخ و تخم مرغ را اضافه میکنیم. هم میتونین همه رو باهم بزنین و ۴ دقیقه میکس کنین هم میتونین بعد از زدن هر کدو