قارچ-پلو-با-گوشت-چرخ-کرده مواد لازم: قارچ نیم کیلو پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم فلفل دلمه رنگی ۲ عدد نمک،فلفل،پودر گوجه،پودر پاپریکا،پودر سیر به میزان لازم برنج ۲ لیوان روغن به میزان لازم زعفران به میزان دلخواه برای ته دیگ: کنجد مقداری سیب زمینی ۲ عدد طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. قارچ ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب نندازه. فلفل دلمه ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و کمی تفت بدید. برای پلو: برنج را از ۲ ساعت قبل با آب و مقداری نمک بخیسانید. به آب در حال جوش اضافه کنید.به مدت ۵ الی ۷ دقیقه بجوشه.برنج را بین دو انگشت فشار دهید.اگه کمی نرم شده و مغزش سفت بود،آبکشی کنید. میتونید از هر نوع ته دیگی استفاده کنید. ته قابلمه روغن بریزید،کمی کنجد بپاشید. سیب زمینی ها را ورقه ای برش بزنید. ته قابلمه بچینید.مقداری برنج آبکشی شده بریزید.سپس مقداری از مواد گوشتی