مواد لازم: یک و نیم فنجان بلغور درشت (250 گرم) یک و نیم فنجان بلغور ریز (250 گرم) یک قاشق غذاخوری نارگیل (15 گرم) یک نمک پاشیدن شکر سه چهارم فنجان (180 گرم) سه چهارم فنجان شیر (200 میلی لیتر) نصف فنجان کره یا قیمه (120 گرم) سه چهارم فنجان عسل (60 گرم) یک قاشق غذاخوری وانیل بادام برای تزئین برای شربت: شکر یک و نیم پیمانه (340 گرم) یک و نیم فنجان آب (350 گرم) یک قاشق چایخوری آب لیمو یک قاشق چایخوری وانیل دستورالعمل گام به گام: فر را با دمای 350 درجه فارنهایت (180 درجه سانتیگراد) فقط با شعله پایین گرم کنید. در یک کاسه، بلغور درشت و ریز، نارگیل و نمک را با هم مخلوط کنید. در یک قابلمه کوچک شکر، شیر، کره یا قیمه، عسل و وانیل را با هم مخلوط کنید. مخلوط را به مدت 3 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید و هر از گاهی هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط به خوبی مخلوط شود. مواد مایع را داخل مواد خشک بریزید و خوب مخلوط کنید. یک تابه فر را با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید. دست ها را خیس کنید و خمیر را به طور مساوی در تابه پخش کنید و لبه ها را صاف کنید. خمیر را به شکل دلخواه برش بزنید و با بادام تزئین ک