پخت مرغ لونگی زیر آش و بادمجان لونگی پخت لونگی زیر آش یکی از روش های پخت رادیکال است که امروز امتحان کردیم! منظور از پختن مرغ لونگی زیر آش پختن آن در ذغال داغ و خاکستر است، یعنی پس از روشن شدن آتش و ذغال شدن، مرغ لونگی آماده شده را در فویل میپیچیم و زیر این آش ها دفن می کنیم تا با ملایمت بپزد. گرما این باعث می شود مرغ در آبی بپزد که گوشت پس از گرم شدن برمی گردد و طعم بسیار غلیظ و خوبی دارد. استفاده از بادمجان لونگی در کنار آن نیز این غذا را خوشمزه تر می کند. دستور پخت این غذا و مواد لازم رو براتون مینویسم تا شما هم امتحان کنید. برای حمایت از کانال ما ویدیوها را لایک کنید و نظرات خود را در کامنت بگذارید.

اشپزی طبیعت اشپزی در طبیعت مرغ

2 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 24:10