سلام فهیمه هستم اگر تو هم مثل من عاشق تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و از خوردن این تهچین خوشمزه لذت ببری حالا بریم سراِغ آموزش: مواد لازم پخت مرغ: سینه مرغ: ۲ برش پیاز: ۲عدد کوچیک نمک: ۱ قاشق چایخوری برگ بو : ۳ برگ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری برنج: ۴ پیمانه نمک: ۲ قاشق سو‌پخوری زرشک: ۲ پیمانه کره: ۲۵ گرم روغن: ۱/۲ پیمانه خلال بادام: ۱/۲ پیمانه خلال پسته: ۱/۲ پیمانه شکر: ۱ قاشق چایخوری مواد تهچین: برنج آبکش شده مرغ پخته ماست پرچرب چکیده: ۲ پیمانه زعفران : ۲ قاشق سوپخوری روغن: ۱ و۱/۲ پیمانه تخم مرغ کامل: ۲ عدد زرده تخم مرغ: ۶ عدد برنج و از پنج ساعت قبل با مقداری نمک خیس کردم مرغ و سفید کردم این یه تکنیک برای حفظ خواص گوشت و از بین بردن بوی زحم مرغ هستش ۲ دقیقه مرغ وداخل آب جوش گذاشتم بعداز دو دقیقه بیرون آوردم و با دو لیوان آب، برگ بو، نمک، پیاز و زردچوبه آب پزش کردم زرشک و با مقداری روغن و کره سرخ کردم بعداز اینکه یکم سرخ شدن شکر رو اضافه کردم بعداز ذوب شدن شکر و سرخ شدنش زرشک و به دو قسمت کردم یک قسمت ساده برای بین تهچین به یک قسمت دیگه خلال باد

آشپزی اصولی تهچین تهچین مرغ ته چین آشپزی

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 09:39