سلام فهیمه هستم اگر تو هم مثل من عاشق تنوع غذایی هستی بهت پیشنهاد می کنم کانالم و دنبال کنی و از خوردن این تهچین خوشمزه لذت ببری حالا بریم سراِغ آموزش: مواد لازم پخت مرغ: سینه مرغ: ۲ برش پیاز: ۲عدد کوچیک نمک: ۱ قاشق چایخوری برگ بو : ۳ برگ زردچوبه: ۱ قاشق چایخوری برنج: ۴ پیمانه نمک: ۲ قاشق سوپخوری زرشک: ۲ پیمانه کره: ۲۵ گرم روغن: ۱/۲ پیمانه خلال بادام: ۱/۲ پیمانه خلال پسته: ۱/۲ پیمانه شکر: ۱ قاشق چایخوری مواد تهچین: برنج آبکش شده مرغ پخته ماست پرچرب چکیده: ۲ پیمانه زعفران : ۲ قاشق سوپخوری روغن: ۱ و۱/۲ پیمانه تخم مرغ کامل: ۲ عدد زرده تخم مرغ: ۶ عدد برنج و از پنج ساعت قبل با مقداری نمک خیس کردم مرغ و سفید کردم این یه تکنیک برای حفظ خواص گوشت و از بین بردن بوی زحم مرغ هستش ۲ دقیقه مرغ وداخل آب جوش گذاشتم بعداز دو دقیقه بیرون آوردم و با دو لیوان آب، برگ بو، نمک، پیاز و زردچوبه آب پزش کردم زرشک و با مقداری روغن و کره سرخ کردم بعداز اینکه یکم سرخ شدن شکر رو اضافه کردم بعداز ذوب شدن شکر و سرخ شدنش زرشک و به دو قسمت کردم یک قسمت ساده برای بین تهچین به یک قسمت دیگه خلال باد