بهترین و خوشمزه ترین لواشک خونگی/ لواشک آلو با پونه- لواشک آلو به مقدار دلخواه نمک به اندازه نیاز(اختیاری) پونه به مقدار دلخواه آب ۱ فنجان کوچک(نیاز به آب اضافی نیست ،آلوها در حین پخت آب موجود خودش آزاد میشه و آب زیاد میندازه) از هر نوع آلویی میتونید برای تهیه لواشک استفاده کنید و نیاز نیست برای لواشک از آلوهای خیلی عالی (درجه ۱) استفاده کنید ،شل و رسیده باشند بهتره! سعی کنید از سینی فلزی استفاده کنید تا زودتر خشک بشن ! در آموزش‌های آینده لواشک داخل فر هم خواهیم داشت ! لواشک-ترش لواشک-آلو لواشک-خانگی لواشک-آلو-پونه گوجه -سبز آلوچه طرز-تهیه-لواشک آموزش-لواشک لواشک لواشک-ترش لواشک-آلو لواشک-خانگی طرز-تهیه-لواشک لواشک-الو لواشک-ملس لواشک-زردآلو طرز-تهیه-لواشک-خانگی لواشک-خوشمزه آموزش-لواشک لواشک-گوجه-سبز لواشک-خونگی طرز-تهیه-لواشک-آلو لواشک-آلوچه لواشک-آلو-قرمز لواشک-خوری طرز-تهیه-لواشک-گوجه-سبز طرز-تهیه-لواشک-زردآلو لواشک-آلو-زرد تهیه-لواشک-آلو

دسته بندی آشپزی