خورشت قیمه نذری مواد لازم: گوشت خورشتی ۳۰۰ گرم لپه ۱ پیمانه پیاز ۱ عدد رب گوجه‌فرنگی ۲ ق غذاخوری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر زیره سیاه به میزان لازم پودر گل محمدی یا گلاب ۱ ق غذاخوری پودر دارچین ۱ ق چایخوری لیمو عمانی ۳ عدد زعفران دم کرده سیب زمینی خورش-قیمه خورشت-قیمه قیمه-لعابدار قیمه قیمه-مجلسی قیمه-نذری طرز-تهیه-قیمه نذری نذری-محرم قیمه-رستورانی طرز تهیه خورشت قیمه نذری, طرز تهیه خورشت قیمه مجلسی, خورش قیمه, خورشت قیمه جا افتاده, خورشت قیمه لعاب دار, خورشت قیمه خوشمزه, خورشت قیمه با تمام نکات, نذری امام حسین, ماه محرم, نذری ماه محرم, قیمه امام حسین, قیمه به روش رستورانی,قیمه نذری, قیمه جا افتاده, قیمه مجلسی, نکات جا افتادن خورشت قیمه, جا افتادن خورشت قیمه نذری,راز طعم نذری,نذری عاشورای حسینی,طعم قیمه نذری, قیمه نذری جا افتاده, قیمه اصولی,نکات قیمه جا افتاده

دسته بندی آشپزی