لازانیا-چیکن-آلفردو مواد لازم: لازانیا ۳۰۰ گرم پیاز ۲ عدد سیر ۲ حبه سینه مرغ نیم کیلو قارچ ۱۵ عدد خامه صبحانه ۲۰۰ گرم شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،آویشن به میزان لازم روغن به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم طرز تهیه: پیازها را ریز خرد کنید. داخل تابه روغن بریزید و پیازها را تفت بدید تا سبک بشه. سیر را ریز خرد کنید و با پیاز تفت بدید. سینه مرغ را ریز خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید. قارچ ها را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و با حرارت بالا تفت بدید. خامه و شیر بریزید و بهم بزنید تا کمی غلیظ بشه. سپس گاز را خاموش کنید و ادویه داخل جعبه لازانیا را بهش اضافه کنید و بهم بزنید. داخل قابلمه یا تابه ،آب ، مقداری نمک و روغن بریزید .روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.لازانیا را را داخلش بریزید. به مدت ۶ الی ۸ دقیقه بپزید. سپس آبکشی کنید. داخل ظرف نشکن،مقداری روغن بریزید. ابعاد ظرف ۳۰ در ۱۷ میباشد. یه لایه ورق لازانیا بزارید.از مایه ای که آماده کردیم روش بریزید.مقداری پنیر پیتزا بریزید. همین طور لایه ها را تا بالا تکرار کنید.در آخر روش پن