کسرول-پاستا کاسرول-پاستا آوف-لاوف-آلمانی مواد لازم: پاستا ۲۵۰ گرم پیاز ۱ عدد گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم هویج ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد قارچ ۱۰ عدد نمک،فلفل، آویشن، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر به میزان لازم روغن به میزان لازم رب گوجه ۲ ق غ جعفری خرد شده ۴ ق غ پنیر پیتزا به میزان لازم برای سس بشامل: آرد ۱ ق غ کره ۵۰ گرم شیر ۱ لیوان نمک،فلفل،پودر سیر طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت بدید. نمک و ادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید. رب گوجه فرنگی بریزید و تفت بدید. هویج رنده شده،فلفل دلمه خرد شده ،قارچ خرد شده و جعفری خرد شده بریزید. باحرارت بالا تفت بدید.سپس ۱ لیوان پنیر پیتزا بریزید و بهم بزنید و بعد گاز را خاموش کنید. داخل قابلمه یا تابه ،آب و مقداری نمک بریزید.روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.پاستا را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس آبکشی کنید. داخل قابلمه ای کره بریزید و روی حرارت بزارید. سپس آرد بریزید و تفت بدید تا خامی آرد گرفته بشه.نمک،فلفل و پودر سیر بزنید و بهم بزنید. شیر بریزید و مدام بهم بز

غذا غذای خوشمزه پاستا آشپزی پاستا آلمانی

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:25