همیشه خوردن جوجه کباب لذت بخشه و وقتی لذتش بیشتر میشه که خودتون جوجه کباب ها رو با دست خودتون طعم دار کنید، ذغال ها رو روی منقل بور کنید و بعد جوجه ها رو کباب کنید. خوردن جوجه کبابی که خودتون کباب کرده باشین جدا از طریقه طعم دار کردنش واقعا لذت بخشه و حس واقعی زندگیُ بهتون منتقل می کنه. جالب بدونید هر رستوران شیوه مزه دار کردن جوجه کباب هاش با هم فرق می کنه اصلا دلیل اصلی تفاوت مزه جوجه کباب ها تو رستوران ها بخاطر همینه. من خودم جوجه کبابُ با انواع رسپی های مختلف طعم دار می کنم تا مزه یکنخواد برام نداشته باشه، اما امروز یکی از بهترین روش ها و رستورانی ترینشونُ بهتون آموزش می دم که طعمش فوق العاده میشه. رازه خوشمزه شدن جوجه کباب بعضی از رستوران ها رو تو این ویدئو بهتون گفتم و پیشنهاد می دهم حتما این ویدئو تا آخر ببینید و اگه می خواین جوجه کباب ویژه بخورین حتما از این دستور استفاده کنید. یادتون نره این رسپی رو حتما استفاده کنید و نظرتون هم بعداز خوردن جوجه کباب رستورانی من برام کامنت کنید. نوش جونتون باشه مزه دار کردن جوجه کباب به روش رستوران های ویژه: پیاز: 200 گرم <a href=' '>00:08</a