ساندویچ-مرغ-مکزیکی مواد لازم: سینه مرغ ۱ تکه کامل پیاز ۲ عدد ذرت پخته نصف لیوان قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم سس مایونز ۳ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا به میزان لازم کره ۵۰ گرم روغن به میزان لازم آبلیمو ۲ ق غ نان باگت طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز ها را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را حبه قندی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پاپریکا بزنید و تفت بدید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه،مواد را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،کره بریزید. قارچ ها را خرد کنید و با کره تفت بدید.آبلیمو بریزید و کمی بهم بزنید. ذرت پخته را اضافه کنید. نمک،فلفل و آویشن بزنید و تفت بدید. پنیر پیتزا بریزید و بهم بزنید تا آب بشه.سپس گاز را خاموش کنید و سس مایونز را اضافه کنید و بهم بزنید. داخل نان باگت،از مایه گوشتی و سس بریزید و سرو کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم

ساندویچ آشپزی ساندویچ ساندویچ مرغ ذرت مکزیکی مرغ

11 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:28