ساندویچ-مرغ-مکزیکی مواد لازم: سینه مرغ ۱ تکه کامل پیاز ۲ عدد ذرت پخته نصف لیوان قارچ ۱۰ عدد پنیر پیتزا به میزان لازم سس مایونز ۳ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا به میزان لازم کره ۵۰ گرم روغن به میزان لازم آبلیمو ۲ ق غ نان باگت طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز ها را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه.سینه مرغ را حبه قندی خرد کنید و به پیاز اضافه کنیدو باهاش تفت بدید تا تغییر رنگ بده.بعدش نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن و پاپریکا بزنید و تفت بدید. در تابه را بزارید و با حرارت کم به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. بعد از ۱۵ دقیقه،مواد را از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،کره بریزید. قارچ ها را خرد کنید و با کره تفت بدید.آبلیمو بریزید و کمی بهم بزنید. ذرت پخته را اضافه کنید. نمک،فلفل و آویشن بزنید و تفت بدید. پنیر پیتزا بریزید و بهم بزنید تا آب بشه.سپس گاز را خاموش کنید و سس مایونز را اضافه کنید و بهم بزنید. داخل نان باگت،از مایه گوشتی و سس بریزید و سرو کنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم