پیراشکی-شکلاتی مواد لازم: تخم مرغ ۱ عدد شکر ۳ ق غ پودر خمیر مایه ۱ ق غ شیر ولرم ۲/۳ لیوان روغن ۱ ق غ آرد سفید قنادی ۲ و نیم لیوان نمک ۱/۴ ق چ بکینگ پودر نصف ق چ کره ۱ ق غ طرز تهیه: داخل کاسه ای،تخم مرغ ،شکر و پودر خمیرمایه بریزید و کمی بهم بزنید . شیر ولرم و روغن بریزید و کمی بهم بزنید. آرد را الک کنید و به همراه نمک و بکینک پودر به مواد اضافه کنید. مواد را باهم مخلوط کنید.در آخر کره بریزید و با دست ،مواد را ورز دهید. اگر خمیر چسبنده بود،یکی دو قاشق آرد بریزید و ورز بدید. اما آرد زیادی به خورد خمیر ندید چون خشک میشه. اگر خمیر سفت بود،یکی دو قاشق روغن بریزید تا لطیف بشه. به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید. سپس کاسه را چرب کنید و خمیر را داخلش بزارید. روشو بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت بدید. بعد از یک ساعت پف خمیر را بگیرید.خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. هر قسمت را به ۸ قسمت تقسیم کنید.ضخامت خمیر،یک سانت باشد. در مجموع ۱۶ عدد پیراشکی خواهید داشت. روی خمیر را به مدت ۲۰ دقیقه بپوشانید(استراحت دوم).بعد از ۲۰ دقیقه ،پیراشکی ها را در روغن داغ سرخ کنید.در حین سرخ کرد