طرز تهیه مربای کیوی/ مربای کیوی/ مربا کیوی مواد 1 کیلو کیوی 800 گرم شکر 2 قطره رنگ خوراکی سبز ( اختیاری) جوهرلیمو نوک قاشق چایخوری، جایگزین 1 قاشق مربا خوری ابلیموی تازه ============ نکته: بهتره از کیوی های سفت استفاده کنید نه کال ! نکته: کیوی در حین پختن رنگش تغییر میکند و مقداری از رنگ سبز خودش رو از دست میدهد ،پس برای خوشرنگ تر شدنش از رنگ خوراکی سبز استفاده کنید. برای اینکه مرباهاتون کپک نزنه حتما 6 ساعت بعد از پخته شدن روی مرباها پارچه بکشید و 1 روز هم درب شیشه مرباها را نبندید، تا 1 لایه نازک رویه ببندد این تجربه خودمه که همیشه بهترین نتیجه رو گرفتم! نوش جانتون مربای-کیوی طرز-تهیه-مربای-کیوی دستور-پخت-مربای-کیوی آموزش-مربای-کیوی نکات-کلیدی-مربای-کیوی مربای-کیوی-ملس کیوی درست-کردن-مربای-کیوی مربا-کیوی مربای-کیوی-خانگی مربا-با-کیوی طرز-تهیه-مربای-کیوی-خانگی فوت-و-فن-نگهداری-مربای-کیوی مربای-هویج آموزش-مربا-کیوی بهترین-مربا-کیوی اموزش-مربای-کیوی مربای-کیوی-شمالی