کیک-تولد-تابستانی کیک-بستنی-شکلاتی کیک-شیفون-۴-تخم-مرغی مواد لازم : تخم مرغ ۴ عدد آرد ۱ ونیم لیوان شکر ۱ لیوان سر خالی بیکینگ پودر ۱ قاشق مربا خوری وانیل ۱/۸ قاشق چایخوری آب ۱/۴ لیوان روغن ۱/۴ لیوان پودر کاکائو۲قاشق غذا خوری برای اینکه کیک شیفون شکلاتی بشه،۲قاشق از آرد کم کنید،بجاش پودر کاکائو جایگزین کنید. مواد میانی و تزئین: بستنی شکلاتی نیم کیلو شکلات تخته ای بن ماری شده ۱۵۰ گرم +۳ ق غ روغن مایع (برای روان شدن ) شکلات تخته ای سفید مقداری خرد شده برای تزئین طرز تهیه : ابتدا تخم مرغ ،شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.با همزن بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه حال روغن و آب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن میزنیم.و بعد آرد ،پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کنید و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به آرامی هم میزنیم تا یکنواخت شود . بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب می ریزیم. قطر قالب ۱۷ و ارتفاع ۹ سانته. در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه میگذاریم تا بپزد .برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو