مواد اولیه: برنج : 2 پیمانه سینه مرغ : 1 عدد پیازداغ نمک : به میزان لازم زعفران ساییده : 8/1 قاشق چای خوری کره : 50 گرم ادویه پلویی : 2 قاشق غذا خوری روغن : به مقدار لازم سیب زمینی کنسرو نخود فرنگی : 4/3 پیمانه پودر گوجه:1 قاشق چایخوری طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ را مکعبی خرد کرده و در روغن تفت میدهیم سپس پیاز داغ را همراه نمک و فلفل و پودر گوجه ریخته و کامل تفت میدهیم و بعد از آن نخودفرنگی،زعفران را هم اضافه کرده و کامل مخلوط میکنیم. در قابلمهای کره را ریخته و سیب زمینی را حلقه حلقه برای ته دیگ گذاشته و نیمی از برنج آبکش شده را ریخته و از مخلوطمان و بعد ادویه پلویی کمی زعفران و مابقی برنج مخلوط و زعفران و ادویه را ریخته و به مدت 30دقیقه میگذاریم دم بکشد. Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی ۱۲۳پز 123paz زندگی خورش خورشت