یتیمچه غذا-گیاهی غذا-مجردی-و-دانشجویی مواد لازم: بادمجان متوسط ۳ عدد گوجه ۳ عدد سیب زمینی متوسط ۲ عدد فلفل دلمه ۱ عدد پیاز ۱ عدد سیر ۳ حبه رب گوجه فرنگی ۱ ق غ نمک،فلفل،زردچوبه به میزان لازم روغن به میزان لازم آب نصف لیوان طرز تهیه: بادمجان ها را پوست بگیرید و حبه قندی خرد کنید.نمک بزنید و به مدت نیم ساعت استراحت بدید تا تلخیش گرفته شود. داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. سیر رنده شده را اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه و فلفل بزنید و تفت بدید. سیب زمینی ها را حبه قندی خرد کنید و اضافه کنید و به مدت ۲ دقیقه تفت بدید. بادمجان های نمک زده را اضافه کنید و ۲ دقیقه تفت بدید. رب گوجه فرنگی بریزید و بهم بزنید. گوجه ها را حبه قندی خرد کنید و به همراه فلفل دلمه خرد شده ،به مواد اضافه کنید. کمی نمک بزنید .نصف لیوان آب بریزید و درتابه را بزارید و به مدت نیم ساعت با حرارت کم بپزید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای