برای درست کردن رب الوچه همان گونه که در این فیلم کوتاه مشاهده کردید ساده اما پر زحمت است در ابتدا باید الوچه یا به گفته فارس زبانان عزیز گوجه سبز هارو کاملا بشورید نکته (الوچه ها باید کاملا رسیده و پخته باشند) سپس اونهارو وارد ظرفی کنید و با شعله کم بدون هیچ ابی اجازه بدید تا اب بندازند و حسابی بپزند حالا که کاملا پخته و له شدند درون اب کش بریزید و با کف دست و یا پشت یک کفگیر حسابی الوچه هارو صاف کنید تا اب و شیره اون ها خارج و وارد ظرف زیرین بشه نکته (حالت برنج ابکش کنید و هسته و پوست الوچه هارو میتونید به عنوان خوراکی استفاده کنید) سپس شیره یا اب الوچه هارو بذارید روی حرارت ملایم و اهسته اهسته اجازه بدید قل بخوره کف روش رو هم به عنوان یک خوراکی و ترشک بردارید بعد از ۱۰ ۱۲ ساعت اهسته اهسته رب شما شکل میگیره و قوام پیدا میکنه نکته مهم (برای سیاه شدن ترشی از قابلمه اهنی یا نعل اهنی یا کفگیر اهنی و یا یک قطعه اهنی درون قابلمه استفاده کنید) به هیچ عنوان از قرص اهن استفاده نکنید