قلیه-ماهی مواد لازم: ماهی بدون استخوان نیم کیلو سبزی گشنیز خرد شده نیم کیلو سبزی شنبلیله خرد شده ۱۵۰ گرم یا شنبلیله خشک ۱ قاشق غذاخوری پیاز درشت ۱ عدد سیر رنده شده ۳ حبه نمک،فلفل،زردچوبه،پودر سیر،روغن به میزان لازم تمر هندی نصف بسته( ۱۰۰ گرم) رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری آرد گندم ۱ قاشق غذاخوری آب ۳ لیوان برای پخت خورش آبجوش ۱ لیوان برای حل شدن تمر هندی طرز تهیه: سبزی گشنیز و شنبلیله تازه خرد شده رو داخل تابه بریزید و بدون روغن تفت بدید تا آب سبزی کشیده بشه.سپس نصف لیوان روغن بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه سرخ کنید تا رنگ سبزی تیره بشه. مدام بهم بزنید تا سبزی نسوزه و تلخ نشه. اگر مثل من از سبزی خشک شنبلیله استفاده می‌کنید،وقتی گشنیز سرخ شد،در آخر باهاش تفت بدید. داخل تابه روغن بریزید و پیاز رو ریز خرد کنید و سرخ کنید تا طلایی بشه.بهش سیر رنده شده اضافه کنید و تفت بدید. زردچوبه بزنید و تفت بدید.رب گوجه بریزید و تفت بدید تا رنگ باز کنه . سپس سبزی سرخ شده رو به مخلوط سیر وپیاز سرخ شده اضافه کنید.سه لیوان آب بریزید،در تابه رو بزارید و اجازه بدید به مدت نیم ساعت بپزه. در این فاصله تمر ه