مواد لازم: ران یا سینه مرغ ۲ تکه کامل پیاز درشت ۳ عدد زعفران به میزان دلخواه فلفل دلمه ۱ عدد نمک،فلفل،زردچوبه،روغن به میزان لازم برنج ۲ لیوان باقالی پوست کنده ۱ لیوان شوید خشک ۸ قاشق غذاخوری کره ۳۰ گرم سیب زمینی ۱ عدد برای ته دیگ آبلیمو ۲ قاشق غذاخوری طرز تهیه: ابتدا دو طرف مرغ ها را در روغن سرخ کنید .سپس داخل همون تابه ،پیاز های خلالی شده را بریزید.مرغ های سرخ شده را روی پیاز ها بچینید.زعفران،نمک،فلفل،زردچوبه بریزید.فلفل دلمه را خرد کنید و روی مرغ بزارید.احتیاجی به آب نیست،خودش در حین پخت،آب میندازه.در تابه را بزارید و یک ساعت و نیم زمان بدید تا بپزه.بعد یک ساعت و نیم ،دوباره مقداری زعفران بریزید.آبلیمو بریزید و یک ربع زمان بدید تا مرغ آماده بشه. برای پخت پلو: داخل قابلمه تا نصف،آب بریزید.مقداری نمک اضافه کنید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.برنج رو از چند ساعت قبل بخیسانید و به آب در حال جوش اضافه کنید.وقتی شروع به جوشیدن کرد،باقالی را اضافه کنید. بعد از ۵ دقیقه با دستتون به برنج فشار بدید.اگر کمی نرم شد اما مغزش سفت بود،آبکشی کنید. کف قابلمه ،روغن بریزید.سیب زمینی ورقه شده بزا