برای نگهداری طولانی مدت هویج و سایر میوه های فصل، پخت مربا از آن میوه بهترین راه ممکن است، پخت مربا روش بسیار آسانی دارد که در این ویدیو از آن برای پخت مربای هویج استفاده کرده ایم، به این صورت که هویج خوب است آن را می شوییم و رنده می کنیم، سپس یک لایه هویج رنده شده و یک لایه شکر را در ظرف بزرگی می ریزیم، سپس مقداری گلاب و یکی دو لیوان از آن را اضافه می کنیم و چند ساعتی که آب مربا تمام شد، می پزیم. کاملا خشک، آن را خنک کنید. و در ظروف شیشه ای بریزید، این مربا را می توانید برای مدت طولانی در جای خشک و خنک نگهداری کنید و برای صبحانه استفاده کنید!

اشپزی طبیعت اشپزی در طبیعت روستا غذای خوشمزه

1 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 16:58