شیرینی برنجی یکی از شیرینی های پرطرفداره عید هست که به اسم نان برنجی هم معروفه و طرفدارای زیادی مخصوصا توی ایام عید نوروز داره. توی این ویدیو طرز تهیه شیرینی برنجی نرم و خوشمزه رو بهتون آموزش میدم. مواد لازم برای حدود ۵۰ عدد شیرینی: روغن صاف قنادی یا کره دوغ گرفته شده: ۷۵ گرم روغن نیمه جامد: ۷۵ گرم پودر قند: ۱۲۰ گرم زرده تخم مرغ: ۲ عدد پودر هل: نصف قاشق چایخوری وانیل: یک چهارم قاشق چایخوری آرد برنج مرغوب و حریر: ۲۳۰ گرم (درصورت استفاده نکردن از دو مدل روغن،در کل۱۵۰ گرم روغن نباتی اصیل یا کره دوغ گیری شده استفاده کنید ولی ماندگاری به مراتب پایین تر خواهد بود) اگر از ترکیب روغن صاف قنادی و روغن نیمه جامد استفاده کنید برای مدت طولانی میتونید این شیرینی رو در محیط خنک نگهداری کنید. میتونید از روغن جامد هم استفاده کنید. برای قرار دادن شیرینی ها داخل فر، سعی کنید از سینی ای استفاده کنید که رنگش روشنه، سینی های خود فر معمولا رنگ تیره ای دارند و باعث میشه کف شیرینی سریع رنگ بگیره و رنگش تیره بشه. شیرینی شیرینی-برنجی شیرینی-عید نان-برنجی شیرینیبرنجی شیرینی-سنتی شیرینی-نوروزی شیرینی-خانگ