مواد اولیه: سینه مرغ چرخ شده : 1 عدد تخم مرغ : 1 عدد پیاز : 1 عدد کوچک سیر له شده : 2 حبه جعفری و گشنیز خرد شده : 2/1پیمانه سس باربکیو : 1 قاشق غذاخوری ادویه ، نمک و فلفل سیاه : به مقدار لازم فلفل قرمز،دارچین : به مقدار لازم نان تست پودر شده یا پودر سوخاری طرز تهیه: برای درست کردن این همبرگر باید در یک کاسه پیازرنده شده را با سینه مرغ، سیرله شده ، 1 عدد تخم مرغ ، جعفری و گشنیز خردشده ، نان تست پودر شده و مقداری از ادویه جات گفته شده و سس باربیکیو مخلوط کنید و با دست ورز دهید. فر را با دمای 170 درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر را با روغن چرب کنید و به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید و با کف دست سطحش را صاف کنید و در سینی با فاصله بچینید.با روغن زیتون روی همبرگر ها را هم کمی چرب کنید و حدود نیم ساعت در فر قرار دهید تا همبرگرها پخته شوند. هنگام سرو آن هم میتوانید با انواع سبزیجات آن را تزیین کنید . یا میتوان در تابه سرخ کرد. 123پز. - Instagram: Website: Telegram: Apparat : Youtub: - 123paz آشپزی آشپزخانه آشپزی-ایرانی آشپزی-خانگی فرهنگ تاریخ غذا غذای-ایرانی