سلام سلام مااومدیم با یه کلیپ خیلی خفن توی قابلمه آقای سنگی که حالتونو خوب کنیم @aghayesangi @aghayesangi د((دیگ های سنگی سالم ترین ظروف هستند. چون انسان از خاک است اگر ظرف از سنگ و خاک سفالی باشد سنخیت دارد و آرامش دهنده است لذا بهترین ظرف غذا ظروف سفالی و ظروف سنگی است.)) آماده سازی دیگ سنگی نو یا ترک خورده لازم است که دیگ های سنگی نو برای اولین بار حتما آب بندی شوند این کار برای ترمیم ترک های ظروف سنگی هم مناسب است. ظرفی را که با روغن چرب کرده و در آفتاب خشک کرده اید با آب و مقداری گندم و جو بدون پوست به همراه مقدار زیادی زردچوبه روی شعله ی کم بگذارید تا بجوشد منظور از این کار این است که این مواد لعاب پس بدهند. باید به مدت پنج ساعت بجوشد تا لعابدار شود. مواظب باشید آب داخل دیگ کم یا خشک نشود و اگر آبش کم شد آب اضافه کنید و بعد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید حبوبات داخل دیگ سنگی خنک شود. اصول استفاده و مراقبت از دیگ سنگی نکات مهم در مورد پخت و پز و کارهایی که دیگ سنگی را خراب می کند عبارتند از: از تفت دادن و سرخ کردن مواد غذایی در این ظروف خوددرای شود. فقط غذاهای آبکی در ظ