کلوچه خرمایی مواد لازم ۴۰۰گرم آرد سه صفر معادل دو و نیم لیوان فرانسه ۱۰۰گرم روغن جامد گرم شده ۵قاشق غذاخوری سرپر شکر یک قاشق غذاخوری زیره سبز یک قاشق مرباخوری سرپر بیکینگ پودر نصف قاشق چایخوری نمک آب ولرم به اندازه ای که خمیر جمع شود مواد میانی ۱۵عدد خرما یک قاشق مرباخوری سرپر دارچین یک قاشق غذاخوری کره آب شده مواد رومال شامل زرده تخم مرغ کمی زعفران دم کرده و یک قاشق مرباخوری روغن مایع آرد ،شکر،بیکینگ پودر،نمک و زیره را باهم ترکیب کرده سپس روغن جامد داغ (به دلخواه نصف کره نصف روغن )را به این مواد اضافه کنید با دست هم میزنیم تا ترکیب به حالت پودری در بیاید سپس کم کم قاشق قاشق آب ولرم را به مواد اضافه کرده در حدی که خمیر جمع شود و زیادهم نرم نباشد داخل پلاستیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم خرماهارا داخل آب جوش قرار داده بعد از خدود یک دقیقه بیرون میآوریم پوست و هسته آن را جدا کرده کاملا له میکنیم و با کره گرم شده و دارچین یک دست ترکیب میکنیم خمیر را به اندازه یک گردوی کوچک چانه گرفته باز کرده و به اندازه یک قاشق چایخوری از مواد میانی داخل آن قرارداده و خمیر را جمع میکنیم

کلوچه کلوچه خرمایی آموزش آشپزی گیلان ایران

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:25