مارمالاد توت فرنگی سفت و ژله ای درست کن بدون ژلاتین باشکر کم . از مارمالاد توتفرنگی برای شیرینی مربایی ،تارت ، انواع دسر ،کیک ، بستنی و یا برای صبحانه و عصرانه استفاده میشه،،، این آموزش رو سیو داشته باشید چون میخوام بااین مارمالادخفن یه اموزش خوشمزه و جدید بذارم،،، مواد لازم:،،،، توت فرنگی .. نیم کیلو ،،، شکر.. ۳۵۰ گرم یا ۱/۵ پیمانه سرپر ،،، جوهر لیمو .. نوک قاشق چایخوری ،،، نکات مهم: ،،، وقتی مربا یا مارمالاد داره میجوشه اصلا به دیواره ها قاشق نکشید چون باعث شکرک زدنش میشه،،، . قبل از اینکه مربا یا مارمالاد به جوش بیاد باید شکر کاملا حل شده باشه تا بعدا شکرک نزنه ،،،،، . میتونید داخل فریزر نگهداریش کنید با حفظ کیفیت و رنگ مثل روز اول تازه میمونه ،،،، لطفا کانال آپارات منو دنبال کنید تا به همه ی آموزشهام دسترسی داشته باشید، لینک کانال آپارات: . . . . . مارمالاد-توت-فرنگی مارمالاد مربا-توت-فرنگی مربا شیرینی-مربایی دسر شیرینی آموزش-آشپزی صبحانه ناهار شام عصرانه نان-شیرمال نان-خانگی غذا غذای-خوشمزه خوشمزه دسر-توت-فرنگی بدون-فر شیرینی-بدون-فر cook cookies cooking gem marmalade