نان قابلمه ای ( کلان نان ) به سبک شکوفه بانو مواد لازم و دستور پخت : ابتدا یک قاشق خمیر مایه و یک قاشق شکر را در یک لیوان شیر حل میکنیم سپس یک کیلو آرد گندم را الک کرده و خمیر مایه عمل آمده را داخلش میریزیم ، دو عدد تخم مرغ و چهار قاشق غذا خوری شکر و دو قاشق غذا خوری روغن جامد یا کره و نصف قاشق چای خوری نمک و کمی زردچوبه به همراه یک لیوان شیر اضافه میکنیم و پس از آن خمیر را به خوبی ورز دهید به مدت ۲۰ دقیقه تا خمیر لطیفی به دست آید و به مدت ۲ ساعت در دمای اتاق به آن استراحت دهید و سپس به اندازه قابلمه مورد نیاز خمیر را پهن میکنیم و نیم ساعت دیگر استراحت میدهیم . روی گاز شعله پخش کن قرار دهید و دمای شعله حتما باید پایین باشید . هر طرف نان را ۲۰ دقیقه اجازه دهید .در مرحله اول روی قابلمه درپوش میگذاریم اما در مرحله دوم درپوش را بردارید تا نان عرق نکند و به خوبی پخته شود . به دلخواه میتوان ادویه های معطر هم به آن اضافه کرد . اگر خمیرتان خشک بود کمی آب ولرم یا شیر میتوانید به آن اضافه کنید و اگر شل بود کمی آرد گندم اضافه کنید. نوش جان ️ نان نون نان-سنتی نان-محلی نان-خانگی شکوفه-بانو آشپزی