نان-رول-نارگیلی ایده-افطار ایده-رمضان مواد لازم: آرد سفید قنادی یا آرد نان ۲ لیوان تخم مرغ ۱ عدد شیر ولرم حدودا نصف لیوان روغن مایع ۵ ق غ شکر ۳ ق غ پودر خمیر مایه ۱ ق م سر پر نمک ۱/۴ ق چ مواد میانی: کره ذوب شده ۲۰ گرم شکر ۲ ق غ پودر نارگیل ۲ ق غ برای رومال: کره ذوب شده مقداری عسل مقداری طرز تهیه: داخل کاسه ای،شیر ولرم،شکر،پودر خمیر مایه بریزید و بهم بزنید.سپس تخم مرغ ،نمک و روغن مایع اضافه کنید و بهم بزنید.در آخر کم کم آرد بریزید و بهم بزنید تا خمیر به دستتان نچسبد.ممکنه همه آرد مصرف نشه یا حتی کمی بیشتر مصرف بشه.آرد زیادی نزنید ،چون خمیر سفت میشه. دستتان را چرب کنید و به مدت ۱۰ دقیقه ورز بدید. میتونید بجای ورز دادن،خمیر را ۱۰۰ بار به زمین بکوبید.سپس روی خمیر را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت، در دمای محیط استراحت بدید.بعداز یک ساعت خمیر را روی صفحه چرب شده ،به اندازه ۲۵در ۳۵ سانت،با وردنه باز کنید.روش کره ذوب شده،شکر و پودر نارگیل بپاشید.به اندازه ۴ سانت ازعرض خمیر،از ابتدا تا انتهای طول ،برش بزنید .سپس خمیر را رول کنید. قالب پای را با مخلوط آرد و روغن، چرب کنید.سپس خمیر رول شده را داخ

نان طرز تهیه نان پخت نان ماه رمضان رمضان

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:37